пʼятниця, 11 листопада 2011 р.

Комбінована імплантація зубів

Комбінована імплантація зубів 

При необхідності імплантації зубів, Київ надає можливість вибрати сучасну клініку, в якій використовуються інноваційні методи імплантації та протезування зубів, одним з яких є комбінована імплантація. 

Комбінованою або комплексною імплантацією зубів є поєднання різних методів імплантації зубів з використанням різних видів зубних імплантатів. При цьому вибір методу імплантації (знімна, незнімна, коронки, мости і т.д.), а також форми імплантатів індивідуальний для кожного зуба, який потребує корекції. 

Показання до комбінованої імплантації зубів 

Комплексна имплантация зубов проводиться, коли відсутня велика кількість зубів або при наявності повної адентії - коли в зубному ряду повністю відсутні зуби. Стоматолог вивчає картину зубного ряду і підбирає найбільш оптимальні види імплантатів для кожної із зон імплантації. Його вибір залежить від стану кісткової тканини, кількості відсутніх і зубів, що залишилися, методу наступного протезування зубів і навантаження, яка буде здійснюватися на майбутні зубні імплантати.

Зуби, які збереглися, також можуть бути задіяні при подальшому протезуванні зубів на імплантатах, як опора для зубних мостів.

1 коментар: